RAHMA HALAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1392 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rahma halal. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 23:00 Heb 15x gebeld voor mijn bestelling er werd niet opgenomen na een aantal keer bellen werd je weg gedrukt bestelling kwam ijskoud aan helaas had wel beter verwacht voor die prijs en lange tijd..
19 apr 2024 om 22:31 Ging proberen contact ip te nemen maar wordt elke keer opgehangen. Heel disrespectful. Ik heb 20 keer ofzo gebeld. Kapsalon was droog. Bijna geen saus zat er op. Ik ga hier nooit eten bestellen
12 apr 2024 om 6:00 Lekker eten top
11 apr 2024 om 23:11 Ongelooflijk blij dat jullie weer open zijn
5 mrt 2024 om 21:32 Verkeerde bestelling ontvangen en dat is het erg vervelend dat het restaurant niet te bereiken is!!
4 mrt 2024 om 19:40 Lekker eten en snel bezorgt
3 mrt 2024 om 1:33 Hoe kan het in godsnaam gebeuren, dat mijn naam gekoppeld wordt aan golfbaan 8 in Leidschenveen. Terwijl ik woon aan de Veenweg 131. Ik durf bij jullie geen eten meer te bestellen, maar het was lekker!!!
27 feb 2024 om 11:56 Beste kapsalon van Leidschendam
25 feb 2024 om 19:59 Patat van kapsalon was helaas erg slap. Smaak was verder goed.
21 feb 2024 om 20:00 Miste me cola