RAHMA HALAL

RAHMA HALAL Shoarma - Turkse Pizza - Oosterse producten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 969 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rahma halal. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:20 De bestelling werd 35 minuten na de afgesproken tijd geleverd. De tracker stond al die tijd op 0 minuten tot levering. Telefonisch kwam ik er niet doorheen; enkel voicemail kunnen achterlaten. Het eten was heerlijk, communicatie kan beter.
21 jun 2022 om 19:53 One of the best kebabs we had ever. Delicious and fresh! Highly recommended, we will surely be back!
18 jun 2022 om 20:36 Veel te laat bezorgd t.o v. de afgesproken bezorgtijd. Dan moet je zorgen dat je een app hebt waarin bij drukte aangegeven kan worden dat het langer gaat duren. Ik twijfel nog of ik het nog een keer laat bezorgen via Thuisbezorgd.
16 jun 2022 om 13:40 lekkere kapsalon en broodje kipdöner. Was goed heet toen het bezorgd werd.
13 jun 2022 om 14:33 We hadden per ongeluk 2x betaald, en na een berichtje naar Thuisbezorgd is daar direct op gehandeld. Prima service.
30 mei 2022 om 12:28 Dobre jedzenie jednak długo się czeka nie tylko przy dostawie do domu ale też przy własnym odbiorze.
29 mei 2022 om 19:10 Lekker en snel geleverd
27 mei 2022 om 9:29 Lange bezorgtijd voor 1 pizza, meer dan 60 minuten terwijl op de app al half uur stond dat het zo bezorgd zou worden... Eten daardoor niet warm meer maar wel goed van smaak en verse groente
26 mei 2022 om 18:36 Lekker gegeten en precies op afgesproken tijd bezorgd!
20 mei 2022 om 19:17 Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten en snel bezorgd. Lekkere friet.
19 mei 2022 om 21:10 Kapsalon smaakte goed en was nog goed warm bij bezorging. Bezorg tijd was niet al te lang.
15 mei 2022 om 20:38 Helemaal goed! Bezorging precies zoals gevraagd.