RAHMA HALAL

RAHMA HALAL Shoarma - Turkse Pizza - Oosterse producten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 878 beoordelingen
24 nov 2021 om 20:43 Blijft goed en heerlijk eten! Ook bezorging altijd op tijd, compliment
21 nov 2021 om 22:02 Tweede keer dat ik hier besteld heb, nu ook echt wel de laatste keer. De eerste keer netjes hun excuses aangeboden na me 2 uur te laten wachten. Nu 1,5 uur gewacht, wel geteld 11 keer gebeld, geen gehoor.
21 nov 2021 om 21:17 Chris heeft een heerlijke maaltijd bezorgd, het broodje kipdöner is altijd een topper.
21 nov 2021 om 19:19 Heerlijk gegeten en een top bezorger die Chris!
20 nov 2021 om 21:20 Bezorging duurde lang en drinken vergeten. Wel lekker eten
19 nov 2021 om 20:33 Ondanks dat ze een half uur te laat waren, helemaal geweldig het eten. Goed warm en smaakte weer als altijd erg lekker. En! Omdat zij een half uur te laat waren kregen wij een fles drinken voor niks en excuus. Gewoon top, zij blijven onze favo!
18 nov 2021 om 20:52 Ik mag van mijn vriendin geen laag cijfer geven wat dat vind ze zielig, maar de bezorging was gewoon poep. 80 minuten gewacht terwijl het er met 45 minuten zou zijn. Deze pik was niet hoeren snel, en het eten was ook koud.
12 nov 2021 om 20:44 De bezorgtijd zou 30 min zijn maar was 1u en 20min
11 nov 2021 om 21:39 Jammer, wij hadden alles op knoflook saus staan. Maar toch kreeg ik een broodje met sambal. Aandacht voor de volgende keer. Normaal is alles perfect.
10 nov 2021 om 21:26 Bestelling geplaatst om 18:42, bestelling arriveerde om 20:10. Eten zelf was niet heel bijzonder. Turkse pizza en friet wat taai, verder was het wel prima.
10 nov 2021 om 14:22 Bestelling gedaan om 18.25. Het duurde zo lang, dat ik nog een bestelling heb gedaan bij een ander restaurant omdat ik niet meer verwachtte dat het eten zou komen. Uiteindelijk om 19.55 is het eten geleverd.. en ja de andere bestelling 5 minuten late
9 nov 2021 om 11:22 Normaal altijd goede ervaringen maar helaas vandaag wat minder. Had gevraagd om twee artikelen zonder ui te doen, maar hier werd niks mee gedaan, alles kwam met ui… Erg jammer